صنایع غذایی آتا–رضا غلامی، کارشناس مسئول بهداشت اماکن وزارت بهداشت در این باره گفت: ( مضرات خیارشور فله )
خیارشورهای فله مورد تأیید وزارت بهداشت نیستند.
زیرا معلوم نیست در چه کجا، در چه شرایطی و با استفاده از چه مواد شیمیایی تهیه شدهاند.
و ممکن است حاوی آلودگیهای قارچی و به خصوص مواد شیمیایی خطرناک باشند. کلاً ترشی و شورهایی که به صورت فله تهیه و توزیع میشوند. چون محل تولید و نحوه تولید آنها مشخص نیست.
و ممکن است در تولید آنها از مواد شیمیایی مضر سلامت استفاده شده باشد. مورد تأیید وزارت بهداشت نیستند و وزارت بهداشت مصرف این مواد را به مردم توصیه نمیکند.
الخیار المخلل فلهای در شرایط بیماری کرونا بسیار خطرناک است. ( مضرات تغذیه ای خیارشور فله )
دکتر آراسب دباغ مقدم، متخصص بهداشت مواد غذایی نیز در این باره میگویند:
اکثر خیارشورهایی که در ترشیفروشیها و سوپرمارکتها به فروش میرسند، مجوز وزارت بهداشت را ندارند و در کارگاههای مناسبی تهیه نشدهاند.
مطالعات گسترده متخصصان صنایع غذایی ثابت کردهاند حلبهایی که برای نگهداری این خیارشورها استفاده میشوند، دارای آلودگیهای زیادی هستند. این حلبها چند نوبت برای مواد مختلف استفاده میشوند. از آنجا که این محصولات فاقد مجوز بهداشتی هستند، ترکیبات مورد استفاده در تهیه آنها مشخص نیست. به علاوه هیچ سیستم نظارتیای هم بر تولید چنین محصولاتی وجود ندارد.
(مضرات تغذیه ای خیارشور فله)